Ostalo

Medobčinsko društvo invalidov Občin Litija in Šmartno pri Litiji, socialno podjetje je 16. junija organiziralo tradicionalno srečanje invalidov. Srečanje je bilo tudi tokrat pri Domu ribičev v Litiji. Udeležilo se ga je 130 članov ter njihovih svojcev oz. spremljevalcev. 

Med srečanjem je potekal tudi srečelov, katerega iztržek bo Društvo namenilo za delovanje.

Sobotno popoldne smo preživeli v dobri družbi, uživali ob dobri glasbi, hrani in pijači ter obujali spomine.

Ob tej priliki se želimo še enkrat zahvaliti vsem, ki so nam omogočili srečanje in izvedbo srečelova; tako donatorjem, kot tudi posameznim članom društva, ki so prispevali materialne in denarne prispevke.

Po posvetu nevladnih organizacij o ključnih izzivih na področju socialnega varstva, ki je potekalo v mesecu maju, smo se 13. 6. 2017 udeležili tudi prvega delovnega srečanja za oblikovanje akcijskih načrtov za realizacijo ukrepov v dokumentu RIN 2017-2020 (Regijski izvedbeni načrt s področja socialnega varstva za leto 2017 – 2020), ki je potekalo v Zagorju na pobudo Društva za kakovost življenja Spiritual pod okriljem RRA Zasavje v sodelovanju s CSD Trbovlje in ZLHT - Regionalnim centrom NVO.

Letošnje leto letujemo z agencijo Turizem, prevozi, prah Sevnica na Otoku MURTER , HOTEL  COLENTUM*** od 25.8. – 1.9. 2018.
 
Hotel  Colentium se nahaja  50 metrov od plaže.
 
 
 
Ob hotelu je  zunanji  bazen s slano vodo.
CENA NA OSEBO: 430 EUR, za nečlane je cena višja  20 EUR. Vse sobe so klimatizirane in imajo balkon.
 
Animator bo isti kot lansko leto, Dejan Cizelj.