OBVESTILA

Bo v Gostilni Kovač v petek, 14. 12. 2018 ob 17. uri.

Srečanje bomo organizirali ob zaključku leta za vse člane, podporne člane in vaše najbližje. Vabimo tudi invalide, ki še niste včlanjeni v naše Društvo.

Prispevek za člane je 15 EUR, za njihove spremljevalce pa 18 EUR. V ceni je všteta hrana in pijača pri večerji in seveda tudi živa glasba z narodno zabavnim ansamblom. Za hrano, pijačo in glasbo bo poskrbljeno, dobro voljo in sladke dobrote je zaželeno, da prinesete s seboj.

Rezervacija velja z vplačilom prispevka v Društveni pisarni.

 8. novembra smo se odpravili na martinovanje na Čatež.

V Gabrovki smo obiskali muzej PGD Gabrovka, kjer so nam predstavili delovanje društva. Pot smo nadaljevali proti Zaplazu, kjer se nahaja Marijino svetišče. Leži na 544 metrov visokem hribu, s katerega je zelo lep razgled na Dolenjsko.

Martinovanje smo zaključili v Ravnikarjevi zidanici v Veliki Loki, kjer smo imeli Martinovo kosilo ter zabavo z živo glasbo.

DSC 0027

                                                    Martinova poroka

 

 

V prilogi spodaj si lahko preberete naša zadnja obvestila v letošnjem letu.

Na vseh točilnih mestih po bencinskih servisih OMV v Sloveniji so nameščene nalepke s telefonsko številko za pomoč invalidom.
Po klicu na navedeno številko vam bodo zaposleni nudili vso ustrezno pomoč pri točenju goriva ter pri nakupu izdelkov ali drugih storitev.
Pri pregledu članarin za leto 2018 smo ugotovili, da nekateri člani članarine še niste poravnali. Članarina, ki znaša 10€ za člane in 12 € za podporne člane lahko poravnate tudi v Društveni pisarni.
 
Vse neplačnike članarine vljudno prosimo, da članarino poravnate. 
 
Če plačila ne zmorete vas prosimo, da nas o tem obvestite.
 
Obveščamo vas da lahko članarino poravnate tudi po položnici na TRR SI56 6100 0001 8960 355 odprt pri Delavski hranilnici.