OBVESTILA

 Zaradi nepričakovanega zaprtja hotela Colentium na otoku Murterju je Agencija Turizem prevozi, Prah Sevnica morala » čez noč« poiskati novo destinacijo.

Našla jo je na Otoku Pagu v Metajni v hotelih Laguna *** in Bara Bay***, kar pomeni, da bomo razporejeni v 2. skupinah v obeh hotelih.

Datum ostaja enak: od 25.8. – 1.9. 2018.

Hotela Laguna in Bara Bay se nahaja ta 50 metrov od plaže med seboj pa sta oddaljena 700 metro (10 min. peš). Oskrba all inclusive bo v obeh hotelih.

Zajtrk je samopostrežen, za kosilo in večerjo pa bo izbor menijev.

Možen bo prevoz potnikov iz hotela Laguna do hotela Bara Baya in nazaj.

Vse sobe so klimatizirane in imajo balkon.

Vsi ostali pogoji ostajajo enaki kot je bilo dogovorjeno za Murter oz. bodo na razpolago tudi brezplačni senčniki na plaži.

Prosim, da nam najkasneje do PETKA 13.7.2018, sporočite ali se strinjate s spremembo naslova letovanja. V primeru, da vam nova lokacija ne ustreza vam bo agencija Turizem Toni, vrnila vplačan znesek v celoti.

 

Odločitev sporočite na tel 031-676-768, na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali se oglasite v društveni pisarni.

 

Za letovanje je na voljo še nekaj prostih mest.

 

V mesecu juliju in avgustu bodo uradne ure samo ob PONEDELJKIH in SREDAH od 8-11 ure.

 

Društvena pisarna bo zaprta od 23.7. do 3.8. 2018 ter v času letovanja na Otoku Pagu od 25.8. do 1.9. 2018.

V prilogi spodaj si lahko preberete naša nova Obvestila.

Na vseh točilnih mestih po bencinskih servisih OMV v Sloveniji so nameščene nalepke s telefonsko številko za pomoč invalidom.
Po klicu na navedeno številko vam bodo zaposleni nudili vso ustrezno pomoč pri točenju goriva ter pri nakupu izdelkov ali drugih storitev.
Pri pregledu članarin za leto 2018 smo ugotovili, da nekateri člani članarine še niste poravnali. Članarina, ki znaša 10€ za člane in 12 € za podporne člane lahko poravnate tudi v Društveni pisarni.
 
Vse neplačnike članarine vljudno prosimo, da članarino poravnate. 
 
Če plačila ne zmorete vas prosimo, da nas o tem obvestite.
 
Obveščamo vas da lahko članarino poravnate tudi po položnici na TRR SI56 6100 0001 8960 355 odprt pri Delavski hranilnici.