Izleti

V društvu smo se odločili, da bomo na letošnji pomladanski izlet krenili proti Primorski. Odhod izpred društva bo v sredo, 26. maja (prvi avtobus) ter 2. junija 2021 (drugi avtobus), obakrat ob 7:00.

Prvi postanek bo pred Koprom, kjer se bomo okrepčali z malico.

Sledi voden ogled mesta Koper ter čas za kavico in uživanje ob morju.

Zatem se bomo odpravili do Marezig, ki so znane po prvi vinski fontani v Sloveniji, edinstveno in nepozabno doživetje za ljubitelje vina in gurmane. Ob čudovitem razgledu na slovensko obalo si lahko privoščite odlična odprta vina iz lokalnih kleti.

V Marezigah bomo imeli kosilo. Cena izleta za invalide je 20 EUR, za podporne člane 25 EUR ter za nečlane 30 EUR.      

Prijave bomo zbirali do zasedbe mest obeh avtobusov. Izlet bo potekal skladno z navodili NIJZ in omejitvami Vlade  RS. Obvezna je uporaba maske.

Doplačilo: Z nakupom vinskih kuponov  za degustacijo vin dobite vrečko s kozarcem, ki vam ostane v spomin.

LETOVANJE V ROVINJU - SPREMEMBA DATUMA

Agencija Travel Tilago, ki nam letos organizira letovanje v Rovinju v hotelu Villas- Rubin ***nam je sporočila, da je zaradi negotovih razmer v zvezi s COVID virusom in posledičnimi ukrepi  in omejitvami, preložila rezervacijo začetka našega letovanja  iz 2.6.2021 na 16.6.2021.

Po tej spremembi bomo letovali  od 16.6.21 do 20.6.2021.

Vsi ostali pogoji (tudi finančni) 179,00 EUR in turistična taksa, ostajajo nespremenjeni: 4 polpenzioni, prevoz Litija-Rovinj-Litija, vodič- animator.

Prijavljeni interesenti lahko potrdijo ali odstopijo od načrtovanega letovanja.

Možne so še prijave novih interesentov. Nastanitev bo v dvoposteljnih  sobah v bungalovih  ali apartmajih 4-5 oseb s kuhinjo, dnevno sobo ter kopalnico v pritličju ter  dvema spalnicama v nadstropju.  Za obe vrsti nastanitve velja enaka cena (179 EUR po osebi).

Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 50 eur.

O podrobnejših pogojih o prestopu državne meje v času letovanja vas bomo pravočasno, pred odhodom še obvestili.